coverAlles begint weer te bloeien in het voorjaar. Maar wat is wat?
Wil je meer weten van wilde planten: in de maanden april en mei geven we een cursus ‘wilde planten’.
Hierin zullen we o.a. behandelen: bouw van de plant, waar kan je welke plant verwachten, introductie werken met een flora en bovendien zullen enkele veel voorkomende plantenfamilies worden besproken.

De cursus wordt gegeven in wijkcentrum Kersenboogerd, Brederodegracht 1 in Hoorn (5 minuten lopen vanaf station Hoorn Kersenboogerd) op de avonden van 8 en 15 april en 6 en 13 mei, aanvang 20:00 uur. Om het behandelde ook in de praktijk te zien zijn er 3 excursies gepland: op de ochtenden van 14 april en 5 en 11 mei.

pag2Het maximum aantal deelnemers is 15.
De kosten voor deze cursus (inclusief beknopt lesboek á €12,50) zijn €35 voor leden van KNNV en IVN en €50 voor niet-leden.
Het lesboek zal op de eerste avond worden uitgedeeld.
Om alle details van planten goed te kunnen zien is een loepje (10x vergroting) onontbeerlijk.
Je kunt je voor deze cursus vóór 18 maart 2019 opgeven via voorzitter@hoorn.knnv.nl.

NB: de cursus gaat alleen door wanneer zich op 18 maart genoeg deelnemers hebben aangemeld.