Op naar weer een mooi plantenjaar!

 

Voor alle bijeenkomsten geldt: aanmelden bij Clemens Appelman: E: c.uitdenboogerd@quicknet.nl ; T: 0229 24 43 57

 

Woensdag 18 maart

Hopelijk is het inmiddels prettig weer geworden. Het is min of meer traditie geworden om in maart naar bomen en hun knoppen te gaan kijken. Dit keer doen we dat weer eens in het Wilhelminapark in Enkhuizen. We zien elkaar tegen 14 uur bij het station van Enkhuizen, waarvandaan we gezamenlijk gaan lopen; onderweg komen we vast ook al wel wat leuks aan bomen tegen.

Vast even een vooraankondiging:

Woensdag 29 april gaan we naar stinzenplanten enw at er nog meer te zien is kijken in de tuin van ons lid Gerbrand Bottema in Bobeldijk en zaterdag 25 april is er een algemene excursie naar o.a. stinzenplanten in het Thijssepark in Amstelveen.

 

Wil je meer weten over onze planten-activiteiten neem dan even contact met mij op (contact gegevens achter in dit blad)

Anneloes ter Horst, coördinator plantenwerkgroep.

 

Interesse
Belangstellenden zijn welkom! Ben je nog nooit met ons mee geweest, maar wil je meer aan plantjes doen, kom gerust eens meedoen; wees niet bang dat je niet genoeg weet, de onderwerpen zien er wel specialistisch uit, maar wij zijn daar allemaal beginners in en al doende hopen we te leren. Wil je meer weten over onze activiteiten neem dan even contact met Anneloes ter Horst op.

Oproep
Tot slot een oproep: heb je ideeën over wat je de komende maanden zou willen bezoeken met de plantenwerkgroep, laat het mij dan ajb weten.

Waarnemingen
Heb je een waarneming van een bijzondere plant of bijzondere vindplaats van een plant geef dat dan alsjeblieft door via het digitale waarnemingenformulier of per mail of telefoon aan Anneloes ter Horst met een zo nauwkeurig mogelijke omschrijving van de vindplaats.

Vragen, ideeën of meldingen aan de plantenwerkgroep:
Anneloes ter Horst, T: (0226) 45 29 90, M: 06 176 28 020, E: anneloes59@planet.nl

 

 

Deel deze pagina