DistelvlinderNaar aanleiding van ons project en de achteruitgang van dagvlinders organiseert de afdeling KNNV-Hoorn/West-Friesland een fotowedstrijd voor kinderen 6-12 jaar. Met als Thema: Waar zijn de vlinders?

Voorwaarden
Onderwerp: 19 Dagvlinders van West-Friesland. De inzending moet een foto zijn van een levende dagvlinder of rups uit WF. Gefotografeerd in de vrije natuur (niet in een tropische vlindertuin). Deze scherpe foto van een duidelijk herkenbare dagvlinder of rups (één van de 19 soorten dagvlinders/rupsen uit onze regio) moet in 2019 zijn gemaakt. Kijk hiervoor ook op de site: www.knnv.nl/hoorn.

• De foto is niet eerder voor een andere fotowedstrijd ingezonden. En natuurlijk niet van internet afgeplukt en de dagvlinder is door jou gefotografeerd.
  • De foto wordt digitaal aangeleverd als JPG liefst minstens 2MB.
  • Het fotomateriaal dient minimaal 2.000 pixels breed en/of hoog te zijn.
  • Het maken van de foto veroorzaakt geen schade aan de natuur.
  • Elke deelnemer mag maximaal 2 foto’s inzenden.
  • De achter- en voornaam van de fotograaf en het nummer van de foto moeten in de filenaam zijn vastgelegd op de volgende manier: Bruin-Mark-Foto2.jpg.
  • In de begeleidende e-mail moet per foto worden vermeld wanneer en waar de foto is gemaakt. Verder moet worden vermeld: naam, leeftijd, adres, e-mail en telefoonnummer van de fotograaf.
  • Foto’s die niet aan de bovenstaande voorwaarden voldoen worden niet in behandeling genomen.
  • De verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden alleen gebruikt voor de wedstrijd. De gegevens worden binnen een jaar na de prijsuitreiking vernietigd.
  • Inzenden kan van maart tot 1 oktober 2019 naar het volgende adres: E: secretaris@hoorn.knnv.nl.
  • Door het inzenden van foto’s geeft de deelnemer toestemming dat het materiaal rechtenvrij door de KNNV Hoorn mag worden gebruikt (altijd met naamsvermelding).
  • Een leuk prijsje is beschikbaar voor de drie beste foto’s.