Datum: 
vrijdag 19 juni 2020 14:00 tot zondag 21 juni 2020 14:00
Type activiteit: 
Kamperen

In 2020 viert de KG het 14e lustrum; de KG bestaat dan 70 jaar. Een KG-lustrum kan natuurlijk niet gevierd worden zonder kampje, daarom kamperen we rond de dag van de lustrumviering (zaterdag 20 juni 2020) in Warmenhuizen bij Schoorl. Vrijdagmiddag en zondagochtend is er tijd voor een bezoek aan natuurgebieden in de omgeving bijvoorbeeld het Zwanenwater, de Kerf, het Kleimeer en/of de Pettense polder met de aangepaste Hondsbosse zeewering. Een plan wordt nog nader uitgewerkt. Zaterdag natuurlijk de lustrumviering in Schoorl. De leiding is in handen van Marchien, Nel van M. en Ellie.
We logeren op Landschapscamping De Kolibrie bij Jan, Marga, Tom en Madeleine Hink aan de Groet 2, 1749 VW Warmenhuizen.
De camping is geen mini-camping, maar toch gezellig ingericht. De plaatsen zijn ruim en de camping beschikt over een aantal luxe vier persoons campingvilla’s. Om zoveel mogelijk KG-ers een kans te geven om het lustrumkampje mee te maken, heeft de KG een optie genomen op 3 van deze campingvilla’s. De campingvilla’s beschikken over 2 slaapkamers met in iedere kamer 2 eenpersoonsbedden, geen stapelbedden, verder een keukenhoek en een badkamer. Kosten € 65,-- per nacht (kan nog iets veranderen in 2020). Voor meer informatie: https://www.dekolibrie.eu/
De leden die gebruik willen maken van de campingvilla’s verzoeken wij om zelf “huisgenoten” te zoeken om het huisje mee te delen.
De Camping is niet met het openbaar vervoer bereikbaar. Vanaf Warmenhuizen is het drie kwartier lopen naar de camping.
In Warmenhuizen kan bij BikeTotaal Heman aan de Dorpsstraat 158, 1749 AJ Warmenhuizen een gewone of elektrische fiets gehuurd worden. De fiets kan op de camping worden afgeleverd en weer ingeleverd. Wel even van tevoren reserveren bij: info@he-man.nl, Tel. 0226 39 12 23.
Opgeven voor dit kampje moet uiterlijk 30 november 2019 bij Ellie  secretaris@kampeergroep.knnv.nl, dit geldt ook voor de kampeerplekken de reden is dat het dicht bij de kust ligt (ca 5 km van Schoorl) en een populaire camping is, dus snel volgeboekt.

Georganiseerd door: 
Vertrekplaats: 
Landschapscamping De Kolibrie aan de Groet 2, 1749 VW Warmenhuizen.
Vindt plaats in: 

Deel deze pagina