Datum:
vrijdag 24 juli 2020 14:00 tot zondag 26 juli 2020 14:00
Type activiteit:
Kamperen

Camping de Eskamp ligt aan de voet van de zuidhelling van de Lemelerberg.
Je kun er direct naartoe wandelen. De berg is bedenkt met bossen en heide en is o.a. bekend om zijn fraaie uitzichten en nachtzwaluwen. Vanaf het terrein zijn ook de Hellendoornse en Holterberg te bereiken.

Nog uitgestrekter, en tehuis van de laatste korhoenders in Nederland, die we waarschijnlijk niet zullen zien. Wel zijn hier veel nachtwaluwen en een tijdje geleden liep er een wolf voor een wildcamera.

De riviertjes Vecht en Regge bieden ook excursiegelegenheden vanuit de camping.

De camping reserveert in principe geen plaatsen voor een weekend, maar bij uitzondering mogen wij staan op het schapenveld achter de camping. Nog dichter bij de berg, iets verder van water en sanitair, maar de camping is niet groot, dus dat valt wel mee. Stroom kan desgewenst worden uitgerold naar het veldje.

De camping heeft wel een groepsaccomodatie maar geen te verhuren kamers of huisjes als onderkomen. De Eskamp, Lemelerweg 32, 8148 PC Lemele, Telefoon (0572) 33 12 34, info@de-eskamp.nl
B&B Borg Willem ook aan de voet van de berg wordt aangeraden. Maar in de omgeving van het toeristische Ommen is ongetwijfeld meer accomodatie te vinden.
We kunnen fietsen gebruiken om naar excursieplekken te gaan, maar gezien het bergachtige karakter zullen de belangrijkste excursies zelf te voet gelopen worden.
Opgave uiterlijk 14 mei bij Betty. Voor niet leden bij devoorzitter@kampeergroep.knnv.nl

Georganiseerd door:
Vindt plaats in: