Datum: 
zaterdag 20 juni 2020 11:00
Type activiteit: 
Evenement

Omdat we niet weten hoe de zaken zich ontwikkelen rond het corona virus,heeft het bestuur van de KG besloten om de lustrumviering in Schoorl op 20 juni 2020 niet door te laten gaan.
Het is  nog niet bekend wanneer we het lustrum wel gaan vieren. Alles hangt af van de ontwikkelingen rond het corona virus.
Wij rekenen uiteraard op jullie begrip en wensen jullie veel sterkte met het doorstaan van deze turbulente tijd.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van de Kampeergroep van de KNNV

Afgelast
Het 14e lustrum van de KG, oftewel het 70-jarig bestaan vieren we in Buitencentrum Schoorlse Duinen aan de Oorsprongweg 1, 1871 HA te Schoorl. Tijdens de vorige lustrumvieringen is vaak een vaartocht gemaakt, maar dit keer gooien we het over een andere boeg; we maken een rit met een Zonnetrein, een geheel door zonlicht aangedreven treintje. Het treintje rijdt ons door de bossen, langs de heidevelden en door het open duingebied. Tijdens de rit wordt er op interessante plaatsen gelegenheid geboden om uit te stappen en de omgeving iets beter te bekijken. Het programma wordt hieronder beschreven:

Vanaf 11.00 uur ontvangst met een kopje koffie of thee in Brasserie IJgenweis, gelegen in het Buitencentrum Schoorlse Duinen
12.00 uur lunch in Brasserie IJgenweis.
14.00 uur rit met de Zonnetrein onder leiding van een van de Zonnetreingidsen.
16.00 uur afsluiting in Brasserie IJgenweis met een kopje koffie of thee met appelgebak.

Er is genoeg tijd om nog een wandelingetje in de omgeving van het buitencentrum te maken voor we in de Zonnetrein stappen. We verwachten dat het een genoeglijke dag wordt, waar veel KG-ers elkaar weer eens kunnen ontmoeten en herinneringen op kunnen halen.
Het Buitencentrum is met de bus te bereiken vanaf station Alkmaar. Bij het Buitencentrum is een parkeerplaats, tussen 10.00 en 19.00 uur is het daar betaald parkeren. Het parkeergeld komt ten goede aan de Schoorlse Duinen.
We hebben de hele Zonnetrein gehuurd maar in de Zonnetrein kunnen maximaal 30 personen, dus geef je tijdig op voor deze dag, dan ben je verzekerd van een plaats.
Opgeven voor deelname aan de lustrumviering kan vóór 1 april 2020 bij Ellie Fluitsma, secetaris@kampeergroep.knnv.nl de kosten zijn € 20,--, over te maken op iban NL54INGB0000152308 van de KG-KNNV onder vermelding van: “lustrum” en je naam.
Let op! Je opgave is pas geldig als je betaling is ontvangen!

    
Georganiseerd door: 
Vertrekplaats: 
Brasserie IJgenweis, gelegen in het Buitencentrum Schoorlse Duinen
Vindt plaats in: 

Deel deze pagina