Jaarlijks wordt er een ledenvergadering gehouden in de maand januari.

De jaarvergadering wordt gehouden in de Infoschuur van het Goois natuurreservaat en allerlei Gooise natuurorganisaties  o.m. KNNV.

In verband met de Corona-maatregelen kunnen er max. 20 mensen in de ruimte.
Kun je of wil je liever niet komen, stuur dan je vragen, opmerkingen, suggesties per email of per telefoon naar een van de bestuursleden.

Om 09.00 uur is de zaal open Koffie, thee, e.a. worden verstrekt. Een lunch na de vergadering zelf meebrengen. .

De vergadering begint om 10.00 uur en eindigt ca 13.00 uur.

Infoschuur ’t Gooi Naarderweg 103 A (N524), 1217 GL Hilversum

Er is gekozen voor een ochtendvergadering vanwege de donkere aanlooproute naar het station Bussum Zuid. In overleg kan een treinreiziger bij station Bussum Zuid met een auto opgehaald worden.

Zie achterin deze convo voor de agenda van de jaarvergadering en de notulen. Ook is daar het financiële overzicht over het jaar 2019 te vinden. Voor het natuurhistorische verslag 2019: zie vorige convo.

Aanmelden uiterlijk 15 december 2020 bij Ellie secretaris@kampeergroep.knnv.nl

Na de vergadering is het mogelijk o.l.v. Ellie Fluitsma wat rond te kijken in de omgeving: De zanderij Crailoo en de Natuurbrug.