Beste mensen,
 

Er is de laatste weken veel veranderd in de situatie rond het Covid-19 virus. Voor ons is belangrijk dat in Europa nu volop nagedacht wordt over en gezocht wordt naar vakantiemogelijkheden. Onze regering heeft voor een aantal landen code geel afgegeven om aan te geven dat in die landen, inclusief de reis, vakantie weer mogelijk is.

Wij willen ons daarbij aansluiten. Het betekent dat wij er vanuit gaan dat de kampeervakanties in principe weer door kunnen gaan. Voor de Elbe, Virionval, St. Qurin en Müritz hebben zich voldoende deelnemers aangemeld. Alleen Viroinval is volgeboekt, bij de andere kampeervakanties zijn nog (enkele) plaatsen over.

Voor Pfunds is dat niet het geval en gaan een aantal mensen op eigen gelegenheid.

We zullen de ontwikkelingen met betrekking tot de covid-19 blijven volgen en bij negatieve signalen de vakanties natuurlijk alsnog afblazen.

 

Maar code geel is nog geen code groen. Dat betekent dat er nog risico’s aan de vakanties zijn verbonden. We willen die risico’s zo klein mogelijk maken. Het gedrag van de deelnemers is daar een heel belangrijke factor bij. Wij zijn nog bezig daar een protocol voor op te stellen en zullen de deelnemers vragen zich daar aan te confirmeren.

Vanzelfsprekend zijn de adviezen van onze regering en het RIVM leidend. Dus 1,5 m afstand, vaak je handen wassen en als je je niet goed voelt thuisblijven.

Maar gelet op de specifieke aspecten van onze vakanties willen we er nog een aantal extra punten aan toevoegen. Je moet dan denken aan het maximeren van het aantal deelnemers tot 20, dat er geen convo mee gaat (binnenactiviteiten zijn riskanter dan buitenactiviteiten) en het beperken van de excursies tot 6, maximaal 8 personen.

We komen hier nog op terug in de contacten met de deelnemers.

 

De AKC.
 
 

Samen met andere KNNV’ers, IVN'ers en NHGL'ers genieten van een actieve kampeervakantie in schitterende natuurgebieden?

Ieder jaar worden er zo'n 15-20 kampeervakanties georganiseerd voor leden van de KNNV, IVN en NHGL. Je kampeert op jezelf, maar profiteert van de gezelligheid, het enthousiasme en de kennis van de groep.

Op deze pagina’s kun je lezen hoe dat gaat.

 

 

 

 

 

 

 

-----------------------------------------------------------------------------

Snel naar:

Home       Waarom deelnemen?       Info voor IVN'ers       Voor het eerst?       Ook voor kinderen?    

Overzicht vakanties 2020      Beschrijvingen 2020

Folder      Voorwaarden       Verslagen      Inschrijven       Contact

Deel deze pagina