De leden van de Algemene Kampeer Commissie (AKC) van de KNNV organiseren de kampeervakanties. Als je een algemene vraag of opmerking hebt, kun je die sturen aan de via AKC.

De leden van de commissie kun je via e-mail benaderen, door op hun naam te klikken.

De commissie bestaat uit de leden:

Voorzitter Harry van Haarlem
Secretaris Els Boss-Ulrich
Penningmeester Yolande Holthuijzen
Lid Loek Batenburg
Deelnemersadministratie Volkert Bakker
Kaartmateriaal Geke de Waard
PR en website Volkert Bakker
Lid Maria Lauran
Materiaal beheerder Wilfried Ouwerkerk

Je privacy wordt door ons gerespecteerd. De Kampeercommissie van de KNNV streeft ernaar om je privacy zo goed mogelijk te waarborgen en zal vertrouwelijk omgaan met de informatie die je bij ons aanlevert. Bij de verwerking van persoonsgegevens nemen wij de geldende wet- en regelgeving op het gebied van privacy in acht.
In onze privacy verklaring informeren wij je over de wijze waarop wij met je gegevens omgaan.

-----------------------------------------------------------------------------

Snel naar:

Home       Waarom deelnemen?       Info voor IVN'ers       Voor het eerst?       Ook voor kinderen?

Overzicht vakanties 2019      Beschrijvingen 2019

Folder      Voorwaarden       Verslagen      Inschrijven       Contact