De leden van de Algemene Kampeer Commissie (AKC) van de KNNV organiseren de kampeervakanties. Als je een algemene vraag of opmerking hebt, kun je die sturen aan de AKC.

De leden van de commissie kun je via e-mail benaderen, door op hun naam te klikken.

De commissie bestaat uit de leden:

Voorzitter  Harry van Haarlem
 Secretaris  Els Boss-Ulrich
 Penningmeester  Yolande Holthuijzen
 Lid  David de Wit
 Lid  Tieke Phaff
 Lid  Inge van Iterson
 Lid  Jacques Bogaarts
 Deelnemersadministratie, PR en website  Volkert Bakker
 Materiaal beheerder  Wilfred Ouwerkerk

Je privacy wordt door ons gerespecteerd. De Kampeercommissie van de KNNV streeft ernaar om je privacy zo goed mogelijk te waarborgen en zal vertrouwelijk omgaan met de informatie die je bij ons aanlevert. Bij de verwerking van persoonsgegevens nemen wij de geldende wet- en regelgeving op het gebied van privacy in acht.
In onze privacy verklaring informeren wij je over de wijze waarop wij met je gegevens omgaan.

-----------------------------------------------------------------------------

Snel naar:

Home       Waarom deelnemen?       Info voor IVN'ers       Voor het eerst?       Ook voor kinderen?

Overzicht vakanties 2020      Beschrijvingen 2020

Folder      Voorwaarden       Verslagen      Inschrijven       Contact