Samen met natuurliefhebbers op vakantie

De samenwerking tussen IVN en KNNV begint steeds concretere vormen aan te nemen. In veel regio's werken beide organisaties al veelvuldig samen. De landelijke organisaties volgen die trend. Dat geldt ook voor de kampervakanties en de reizen. In 2014 zijn de IVN'ers voor het eerst uitgenodigd mee te gaan. We hopen ook dit jaar veel IVN’ers over te halen mee te gaan met de KNNV reizen en kampeervakanties.

De KNNV heeft een lange traditie met het gezamenlijk op vakantie gaan. Jaarlijks worden zo’n 15 reis- en 20 kampeervakanties georganiseerd. De duur van die vakanties varieert van een paar dagen tot 14 dagen. Het aantal deelnemers varieert van 10-40. Iedere dag worden verschillende excursies aangeboden en kun je zelf je keuze maken. Of natuurlijk kun je ook een dagje overslaan.

Zowel IVN’ers als KNNV’ers hebben heel veel kennis van de natuur. We kunnen veel van elkaar leren. We willen in de toekomst de kampeervakanties gezamenlijk  gaan organiseren.

Veel KNNV'ers zijn al lid van het IVN en omgekeerd. Gelet op de ervaring van de KNNV is het een logische eerste stap om de reizen en kampeervakanties van de KNNV open te stellen voor IVN’ers. Je zou het gewoon een keer moeten proberen.

Je kunt je hier inschrijven voor alle kampeervakanties.

 

Let op: het risico van verslaving is aanwezig. Dat zou jou ook zo maar kunnen gebeuren.

-----------------------------------------------------------------------------

Snel naar:

Home       Waarom deelnemen?       Info voor IVN'ers       Voor het eerst?       Ook voor kinderen?    

Overzicht vakanties 2020      Beschrijvingen 2020

Folder      Voorwaarden       Verslagen      Inschrijven       Contact

 

Deel deze pagina