De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden, maar kunnen ook schriftelijk of telefonisch bij het secretariaat worden opgevraagd
Deelname aan de kampeervakanties is in principe alleen mogelijk voor leden van de KNNV, IVN of NHGL en hun kinderen. Zo nodig zullen jij en je partner dus eerst lid moeten worden. Je kunt je opgeven bij AKC of direct bij de afdeling waar je woont.

Het bij de kampeervakanties vermelde inschrijfgeld geldt voor de gehele periode. Ook bij verlate aankomst en/of vervroegd vertrek blijft het bedrag voor de complete periode verschuldigd.

In de meeste gevallen is met de betreffende eigenaar/beheerder van de camping een contract afgesloten, waarin het minimum aantal personen gedurende de gehele duur van de kampeervakantie vermeld staat. Hij reserveert dan voor de gehele periode voor ons de staanplaatsen. De campinghouder kan dus ook bij verlate aankomst en/of vervroegd vertrek het staangeld voor de gehele periode in rekening brengen.

Bij iedere kampeervakantie wordt het inschrijfgeld vermeld apart voor volwassenen en kinderen. Voor kinderen, die op 1 januari van het betreffende jaar jonger zijn dan 13 jaar wordt geen inschrijfgeld gevraagd. Voor kinderen, die op 1 januari 13 jaar of ouder en jonger dan 18 jaar zijn, geldt het verlaagde inschrijfgeld. Er wordt voor maximaal 2 kinderen per gezin inschrijfgeld geheven.

Bij opgave na 1 maart wordt een toeslag van 10 euro pp extra in rekening gebracht. Voor de herfstkampen, die na 1 september beginnen, geldt de datum 1 juli.

Opgave voor een kampeervakantie kan:

  1. Door een keuze te maken uit de kampeervakanties op de website en gebruik te maken van het inschrijfformulier op de website, dat je hier kunt vinden.
  2. Door gebruik te maken van het bij de webmaster aan te vragen papieren inschrijfformulier.

Vul de gevraagde gegevens in en verzend het inschrijfformulier. De website meldt dat je inschrijving is gerealiseerd en je krijgt binnen 7 dagen een bevestigingsmail van de webmaster.
Bij tijdige aanmelding geldt voor alle kampeervakanties de incassoregeling, je hoeft zelf geen betaling te doen. Het inschrijfgeld wordt automatisch geïncasseerd per 1 maart en voor de najaarskampen per 1 juli.

Het aantal deelnemers is mede afhankelijk van de accommodatie. Bij overintekening is de volgorde van ontvangst van het digitale of schriftelijke aanmeldingsformulier bepalend voor deelname.

Je kunt altijd nadere informatie krijgen door vragen te sturen naar AKC of te bellen met de contactpersoon van het betreffende kampeervakantie.

Wellicht is het in sommige gevallen mogelijk de reiskosten te beperken door gezamenlijk te reizen. Daarom is het goed om te laten weten of je wilt meerijden, dan wel of je plaats in je auto over hebt.
Voor de kampeervakanties in het hooggebergte is het belangrijk te weten, wie van de deelnemers bergervaring heeft en daardoor in staat is leiding te geven bij bergwandelingen. Graag opgeven dus.
Neem even de moeite de Algemene Voorwaarden KNNV-kampen door te lezen, dan weet je precies hoe alles werkt.

-----------------------------------------------------------------------------

Snel naar:

Home       Waarom deelnemen?       Info voor IVN'ers       Voor het eerst?       Ook voor kinderen?    

Overzicht vakanties 2020      Beschrijvingen 2020

Folder      Voorwaarden       Verslagen      Inschrijven       Contact

 

Deel deze pagina