Werkgroepavond op 12 december. Aanvang 19:45 Groene Wiel. Laatste bijeenkomst van het jaar.
Zoals gebruikelijk sluiten we het jaar af met bijdragen ván leden vóór leden. Dit jaar vóór de pauze een bijdrage van Lia Avis, die iets vertelt over het 'Nestkastenproject Belmonte Arboretum'. Henrik de Nie met een, met foto's geïllustreerd, verhaal over Boomvalken en Rinus van der Molen die, als Wetlandwacht, ons bijpraat over de ontwikkelingen in het afgelopen jaar rond Grebbedijk en Bovenste Polder.
Na de pauze toont Fred Hoorn ons, zoals inmiddels traditie, foto's van zijn waarnemingen uit het werkgebied van het afgelopen jaar.
Al met al een mooie, gevarieerde laatste werkgroepavond van 2019.
Degenen, die wij donderdag niet treffen, wensen wij als bestuur langs deze weg, alvast een sfeervolle afsluiting van 2019 en alle goeds voor 2020.

Andere informatie:
Zaterdag 28 december 2019
Excursie KNNV/ Vogelwerkgroep naar de Zuidpier van IJmuiden Kans op Jan van gent, zeekoeten, roodkeelduiker, zwarte zee eend, drieteenmeeuw, kuifaalscholver, kleine alk, ijsduiker, grote/kleine burgemeester. Maar dit is wel een erg mooie lijst. Als we nog tijd hebben kunnen we in de duinen wandelen. Vertrek zaterdag 08.00 uur vanaf de Kees Mulderweg achter Het Palet.         Brood en drinken mee.
Opgeven niet eerder dan 4 weken te voren. Bij voorkeur uiterlijk donderdags ervoor via wim@haver.nu.   In de laatste dagen vóór de excursie: opgeven en eventueel afzeggen via 06 16484728. We rijden zoveel mogelijk samen, kosten € 0,25 per km per auto. Inschrijving sluit bij 12 personen.  Wim stuurt meestal op donderdag ervoor een mailtje.

Alvast noteren:  Excursies KNNV/ Vogelwerkgroep o.l.v. Wim Haver
Zaterdag 25 januari 2020 Zeeland - Brouwersdam - Plunjepolder 8.00 uur
Zaterdag 22 februari 2020 Flevoland 8.00 uur
Zaterdag 21 maart 2020 Bekendelle en Groeve Winterswijk 7.00 uur
Zaterdag 11+ april 2020 Biesbosch, 8.00 uur
Maandag 4 mei 2020 De Hamert 7.00 uur
Zaterdag 16 mei 2020 Texel 7.30 uur

Verder: Meer weten over de "Campusroute" die het leefgebied van patrijzen zal bedreigen, klik hier.