KNNV minicursus: Tuinvogels herkennen

Welke vogels zie je in jouw tuin? Het verschil tussen de mus en de merel ken je misschien wel. Maar wat is het verschil tussen de pimpelmees en de koolmees? Of zit er een huismus of heggenmus op de voedertafel?
In samenwerking met Vogelbescherming Nederland geeft de KNNV een minicursus tuinvogels herkennen.
Leer in één avond en een excursie de tuinvogels herkennen en hoe je vogels in jouw tuin krijgt.
Na deze minicursus kan je succesvol meedoen met de Nationale Tuinvogeltelling in het weekend van 25, 26 en 27 januari 2019.
Meld je aan via onderstaand formulier.

Minicursus Tuinvogels herkennen
KNNV Afdeling Amsterdam

Cursus en excursie: zaterdag 12 januari 2018 van 13:00u - ongeveer 16:00u
Locatie:
Clubhuis Volkstuinpark Amstelglorie, Jan Vroegopsingel 7, 1096CN Amsterdam

Kosten: 10 euro, inclusief een kop warme soep; (nieuwe) KNNV leden en NME'ers Amstelglorie gratis. Overige consumpties in het clubhuis zijn voor eigen rekening.
Stevige laarzen of wandel-schoenen en warme (regen-)kleding aanbevolen. Neem -indien  mogelijk- zelf ook een verrekijker mee.  Maximaal 30 deelnemers ; 3 x 10 per excursieleider.

Contactpersoon: Martin Camphuijsen, trogly7@gmail.com