Datum:

Uitnodiging Vertegenwoordigende Vergadering
dinsdagavond 4 augustus 2020
Tijd: 19.30 – 20.30 uur  ** online**

Aan:  Ereleden, Afgevaardigden van afdelingen en van de algemene leden, Leden van besturen, afdelingen en gewesten, Leden van de commissies en landelijke werkgroepen en belangstellende leden van de KNNV.

Beste Leden,

Op 4 april 2020 was de jaarlijkse VV gepland. Echter, door de afgekondigde coronamaatregelen kon deze bijeenkomst niet doorgaan. Op dit moment is een jaarvergadering in een zaal met persoonlijke aanwezigheid niet haalbaar. Om toch voortgang te kunnen geven aan bestuurlijke zaken heeft het landelijk bestuur gekeken hoe toch besloten kan worden over jaarrekening en jaarverslag en hoe de verkiezing van nieuwe bestuursleden kan plaatsvinden. Hierbij ontvangt u de uitnodiging met een uitleg over de procedure, de agenda en stukken voor de VV.

Informeren en besluiten apart
Het landelijk bestuur heeft ervoor gekozen om de uitwisseling van vragen en antwoorden en de besluitvorming van elkaar los te koppelen. Alle vragen over de stukken kunnen via mail gesteld worden tot 23 juli 2020. De beantwoording door het landelijk bestuur s ook digitaal en wordt aan iedereen beschikbaar gesteld via de mail, intranet en website. De stemming gaat via een stemformulier vooraf aan een video-bijeenkomst op dinsdag 4 augustus 2020 om 19.30 uur.

Dat betekent dat er een deels schriftelijke VV is, gecombineerd met een video-bijeenkomst waar gestemd wordt en de uitslag van de stemmingen bekend gemaakt wordt. De agenda is dus anders dan van de "live" VV. Deze keer houden we het zakelijk en kort. De video-bijeenkomst via Zoom is gericht op het nemen van formele besluiten.

Voor vragen over de stukken, procedure of deelname aan online VV, stuur een mail aan: bureau@knnv.nl

Georganiseerd door:
Contactpersoon: