Vogelbescherming en KNNV organiseren op zaterdag 16 november 2019 de jaarlijkse inspiratie-dag over stadsnatuur voor de Stadsvogeladviseurs, Tuinvogelconsulenten en de Tuinambassadeurs van de KNNV.
Net als vorig jaar willen we met deze dag inspireren en ervaringen uitwisselen t.a.v. het vergroenen van tuinen en het verbeteren van de stedelijke omgeving voor vogels en andere soorten.
Ook willen we het weer mogelijk maken dat de verschillende groepen vrijwilligers -tuinambassadeurs, tuinvogelconsulenten en stadsvogeladviseurs - met elkaar kennis maken.

Meld je aan via deze link
Wees er snel bij, want het aantal plekken is beperkt!

Voorlopige programma voor deze dag is:
10.00 uur Ontvangst met koffie en thee
10.30 uur Centraal welkomstwoord en bijpraten vrijwilligers met o.a. filmpje bomenstichting.
10.45 uur Programma in 2 zalen, met presentaties over: Groene daken, Scholekster op het dak, Tiny/tuiny forest, Invasieve exoten (planten)
12.30 uur Lunch
13.30 uur Vervolg programma in 2 zalen met presentaties over: Plantenkeuze voor een biodiverse tuin, Toolbox natuurinclusief bouwen, Stadsvogeladviseur in de praktijk, Permacultuur, Levende tuin of excursie tuin vogelbescherming
15.15 uur Centrale afsluiting, Borrel en napraten
16.30 uur Einde

Praktische details
Datum: Zaterdag 16 november 2019 van 10:00 – 16:30 uur
Locatie: Kantoor Vogelbescherming Nederland, Boulevard 12 in Zeist
Kosten: Geen, maar wel graag aanmelden. Deelnemers kunnen gratis mee lunchen
Parkeren: Instructies volgen nog
Bereikbaarheid: Per openbaar vervoer zijn we te bereiken met lijn 43 of 56 (richting Zeist) vanaf NS-station Driebergen-Zeist (uitstappen bij halte 'Lindenlaan'; dat is nagenoeg om de hoek).
En verder is elke bus die vanaf Driebergen-Zeist naar het busstation van Zeist rijdt goed. Vanaf dat busstation is het vervolgens nog 7 minuten lopen