KNNV minicursus dagvlinders herkennen

Welke vlinders zie je in jouw tuin? Is die vrolijke fladderaar een Koolwitje, Citroenvlinder of Atalanta? Als je erop gaat letten, zie je steeds meer en kun je de vlinders herkennen en een naam geven.

KNNV afdeling Delfland organiseert een minicursus 'Dagvlinders herkennen'. Leer in één avond en één excursie hoe je tuinvlinders kunt herkennen en hoe je vlinders in jouw tuin krijgt. Deze cursus wordt in samenwerking met Jaarrond Tuintelling en de Vlinderstichting georganiseerd.
Na deze minicursus kun je succesvol meedoen met de Nationale Vlindertelling van 6 juli - 28 juli 2019.

KNNV afdeling Delfland
Bijeenkomst donderdag 20 juni 2019, 19.30 - 21.30 uur. Locatie: Melarium, Melariumpad 11, Delft. kijk hier voor de routebeschrijving
Excursie zaterdag 22 juni 2019, 13.30 - 15.30. Locatie: wordt tijdens de cursus bepaald.

Kosten: €10,00; leden van de KNNV afdeling Delfland €5,00. Een vlinderherkenningskaart is hierbij inbegrepen. Ter plekke is een minigids Wilde dieren in de tuin te koop (€ 6,95)
Graag contant betalen.

Contactpersoon: Geert van Poelgeest, afdelingdelfland@knnv.nl