KNNV minicursus dagvlinders herkennen

Welke vlinders zie je in jouw tuin? Is die vrolijke fladderaar een Koolwitje, Citroenvlinder of Atalanta? Als je erop gaat letten, zie je steeds meer en kun je de vlinders herkennen en een naam geven.

KNNV afdeling Epe-Heerde organiseert een minicursus 'Dagvlinders herkennen'. Leer in één avond en één excursie hoe je tuinvlinders kunt herkennen en hoe je vlinders in jouw tuin krijgt. Deze cursus wordt in samenwerking met Jaarrond Tuintelling en de Vlinderstichting georganiseerd.
Na deze minicursus kun je succesvol meedoen met de Nationale Vlindertelling van 6 juli - 28 juli 2019.

KNNV afdeling Epe-Heerde
Bijeenkomst:
dinsdag 25 juni 2019, 19.30 tot 21.30 uur. Locatie: Regenboogkerk, gebouw Antenna, Beekstraat 33, Epe
Excursie:
zaterdag 29 juni 2019, 14.00 tot 15.30 uur. Locatie: Refugium heemtuin, westendorpheideweg 5, Emst

Kosten:
€7,50 per persoon, voor leden van IVN en KNNV €5,00. Graag contant betalen.
Contactpersoon:
Yvonne Zeegers, secretaris@epe-heerde.knnv.nl