donderdag 4 oktober 2018

Meer groen in de wijk draagt bij aan meer biodiversiteit, waterberging bij hoosbuien en het tegengaan van hittestress.
Zowel Vogelbescherming als KNNV zetten zich hiervoor in, met de onmisbare hulp van jullie als vrijwilligers.

KNNV en Vogelbescherming organiseren daarom een Inspiratiedag over stadsnatuur voor de Stadsvogeladviseurs, Tuinvogelconsulenten en de Tuinambassadeurs van de KNNV.
Net als vorig jaar willen we met deze dag inspireren en ervaringen uitwisselen t.a.v. het vergroenen van tuinen en het verbeteren van de stedelijke omgeving voor vogels en andere soorten.
Ook willen we het weer mogelijk maken dat de verschillende groepen vrijwilligers -tuinambassadeurs, tuinvogelconsulenten en stadsvogeladviseurs - met elkaar kennis maken.

Het programma wordt momenteel samengesteld, maar dat horen jullie zo gauw mogelijk.

Wil jijzelf een flitspresentatie / pitch geven (max 5 minuten) , laat het mij weten.

Noteer alvast de volgende datum in je agenda:
Datum: Zaterdag 17 november 2018, 10.00 – 16.30
Locatie: Kantoor Vogelbescherming Nederland en KNNV, Boulevard 12 in Zeist
Kosten: Geen, maar wel graag aanmelden. Deelnemers kunnen gratis mee lunchen.

Via onderstaande link kun je je aanmelden of afmelden.
Naar het aanmeldformulier

Hopelijk tot de 17e november.