Datum: 
vrijdag 17 mei 2019 16:00 tot zondag 19 mei 2019 15:00
Type activiteit: 
Inventarisatie

De Landelijke Insecten Werkgroep houdt dit jaar twee (inventarisatie)weekeinden in Winterswijk, op 17-19 mei en 16-18 augustus.
In Winterswijk en omgeving zijn veel interessante insectengebieden te vinden. Zowel droge gebieden als natte veengebieden en beken, zoals het Wooldse veen, Korenburgerveen, Kotten en de steengroeve bij Ratum, liggen op relatief korte afstand. Voor iedere insectengroep zijn er wel mooie gebieden te vinden.

Vrijdagavond om 20.00 uur wordt het weekeinde geopend, met een lezing(en) en is er verder gelegenheid ervaringen uit te wisselen en/of kennis met elkaar te maken. Op zaterdag en zondag worden omliggende gebieden bezocht. Gezien de ligging van de het verblijf zullen zowel nattere als droge gebieden bezocht worden. Op zaterdagavond kunnen de vangsten en foto’s van die dag gedetermineerd en bekeken worden. Het weekeinde eindigt op zondag 15.00 uur.

De kosten voor het weekend bedragen € 65,00. In deze kosten zijn inbegrepen: 2 overnachtingen, 2x ontbijt, avondeten zaterdag, koffie en thee. Op vrijdagavond is het mogelijk gezamenlijk maar wel op eigen kosten ergens te eten. Ook niet leden van de LIW mogen een keer deelnemen zonder de verplichting lid te worden.

Voor nadere informatie en/of opgave kunt u terecht bij: Arjan van der Veen: liw@knnv.nl, tel. 0320 – 246631 Koos van Brakel: tel. 0348-417032

Aan de deelname van de weekenden zijn enkele voorwaarden verbonden, lees ze hier.

Meer uitgebreide gegevens kun je hier vinden op de website van de LIW.

Georganiseerd door: 
Vertrekplaats: 
Winterswijk
Kosten: 
€ 65
Vindt plaats in: 
Geschikt voor kinderen: 
Nee

Deel deze pagina