Welkom op de website van de KNNV afdeling Lelystad

IMG_1069_0.JPG
(c) Jeroen Reinhold

Wilt u meer mooie foto's zien of verhalen lezen van leden van de KNNV afd. Lelystad download dan het laatste Lokvogeltje

Over de KNNV
De Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging (KNNV) ofwel de vereniging voor veldbiologie, is een vereniging van mensen die iets hebben met de natuur. Ze willen de natuur beleven, proberen te begrijpen en beschermen. Daarom zijn de leden van de KNNV vaak buiten in het veld te vinden. Belangstelling voor de natuur en kennis van de natuur gaan hand in hand. Jong en oud kunnen er terecht. Zowel vakmensen als liefhebbers die meer willen weten, zijn er te vinden.

Jubileum
In 2009 bestond onze afdeling 35 jaar. Ter gelegenheid hiervan zijn drie folders gemaakt met beschrijvingen van wandelingen in Flevoland. Deze kunt u hier downloaden.

Jubileumfolders