Wil je lid worden van de KNNV? Vul het formulier hieronder in en je verzoek wordt doorgegeven aan de afdeling bij je in de buurt. Het lidmaatschap kost ca. €30,- per jaar en verschilt per afdeling.

Welkomstgeschenk
Alle nieuwe leden van de KNNV ontvangen een leuk welkomstgeschenk. Dit jaar kun je kiezen uit:
- Tuindieren verrassend vlakbij! Dieren brengen je tuin tot leven! Hoe herken je ze, waar houden ze van en wat kun je voor ze doen? In deze gids vind je verrassende tips om tuindieren te lokken.
- Basisgids grassen Een toegankelijke basisgids voor beginners en gevorderden. Herken snel en betrouwbaar 150 algemene soorten grassen, cypergrassen en russen aan de hand van fraaie kleurenfoto’s en unieke detailfoto’s.
- Vogels kijken in de Extremadura
De Extremadura is een prachtig, ongerept natuurgebied in Zuidwest-Spanje. Je vindt er uitgestrekte graslanden, fraaie bergketens, bloemrijke beekdalen, moerassen en rijstvelden. Dankzij die variatie is er een enorme vogelrijkdom.
welkomstgeschenken 2017
Voordelen van het KNNV-lidmaatschap
- Samen de natuur ontdekken en beleven, dat is de KNNV!
- 10% korting op alle boeken van de KNNV Uitgeverij;
- 4x per jaar het ledenmagazine Natura;
- Ga mee met de reizen en kampen die de KNNV organiseert in binnen- en buitenland.

Infopakket
Heb je interesse in de KNNV en wil je graag een kennismakingspakket ontvangen? Mail dan je naam en adres naar bureau@knnv.nl, onder vermelding van "infopakket". We sturen het infopakket z.s.m. toe!

Meer weten?
Ook voor andere vragen over de KNNV kun je terecht bij het landelijk bureau.
Zoek je een KNNV-afdeling bij je in de buurt? Kijk dan hier op de afdelingenkaart.

Ledenadministrateur
Schriftelijke correspondentie voor de ledenadministrateur kun je sturen naar:
KNNV landelijke ledenadministratie
Jelle Schuurmans
Monnikenweg 2, 5682 PD BEST
Telefoon: (+31) (0)499-399 429

Geef a.u.b. tenminste uw geboortejaar op, met toevoeging "1 januari" (anders accepteert het formulier het niet).
Wilt u de landelijke, digitale nieuwsbrief ontvangen? Vul dan uw e-mailadres in.
CAPTCHA
Met deze vraag willen we ongewenste automatische invulscripts op de proef stellen.
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.