KNNV minicursus dagvlinders herkennen

Welke vlinders zie je in jouw tuin? Is die vrolijke fladderaar een Koolwitje, Citroenvlinder of Atalanta? Als je erop gaat letten, zie je steeds meer en kun je de vlinders herkennen en een naam geven.

KNNV afdeling Delfland organiseert op 5 juli 2018 een minicursus 'Dagvlinders herkennen'. Leer in één avond en één excursie hoe je tuinvlinders kunt herkennen en benoemen. En leer hoe je vlinders in jouw tuin krijgt.
KNNV afdeling Delfland organiseert deze cursus in samenwerking met Jaarrond Tuintelling en de Vlinderstichting.
Na deze minicursus kun je succesvol meedoen met de Nationale Vlindertelling van 27 juli - 5 augustus 2018.

KNNV afdeling Delfland
Bijeenkomst donderdag 5 juli 2018, 20.00 - 22.00 uur. Locatie: Melarium, Melariumpad 11, Delft. kijk hier voor de routebeschrijving
Excursie zondag 8 juli 2018, 13.30 - 15.30. Locatie: Wezelstraat 38, Delft

Kosten: €5,00 voor KNNV leden, €10,00 voor niet leden. Een vlinderherkenningskaart is hierbij inbegrepen.
Graag contant betalen.

Contactpersoon: Geert van Poelgeest, afdelingdelfland@knnv.nl
Cursusleider: Geert van Poelgeest en Anna Kreffer

VOLGEBOEKT, u kunt niet meer aanmelden