KNNV minicursus dagvlinders herkennen

Welke vlinders zie je in jouw tuin? Is die vrolijke fladderaar een Koolwitje, Citroenvlinder of Atalanta? Als je erop gaat letten, zie je steeds meer en kun je de vlinders herkennen en een naam geven.

KNNV afdeling Den Haag organiseert op 7 juni 2018 in Den Haag een minicursus 'Dagvlinders herkennen'. Leer in één avond en één excursie hoe je tuinvlinders kunt herkennen en benoemen. En leer hoe je vlinders in jouw tuin krijgt.
KNNV afdeling Den Haag organiseert deze cursus in samenwerking met Jaarrond Tuintelling en de Vlinderstichting.
Na deze minicursus kun je succesvol meedoen met de Nationale Vlindertelling van 27 juli - 5 augustus 2018.

KNNV afdeling Den Haag
Bijeenkomst donderdag 7 juni, 20.00 - 22.00 uur. Locatie: MEC Reigershof, Reigerbergenweg 280, 2592 EZ Den Haag.
Excursie zaterdag 9 juni.
Bij slecht weer wordt de excursie zondag 10 juni gegeven.

Kosten: €5,00 voor KNNV leden, €10,00 voor niet leden. Een vlinderherkenningskaart is hierbij inbegrepen.
Graag contant betalen.

Contactpersoon: Anna Kreffer, voorzitter@den-haag.knnv.nl