KNNV minicursus dagvlinders herkennen

Deze cursus is volgeboekt, het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Welke vlinders zie je in jouw tuin? Is die vrolijke fladderaar een Koolwitje, Citroenvlinder of Atalanta? Als je erop gaat letten, zie je steeds meer en kun je de vlinders herkennen en een naam geven.

KNNV afdeling Deventer organiseert op 25 juli 2018 een minicursus 'Dagvlinders herkennen'. Leer in één avond en één excursie hoe je tuinvlinders kunt herkennen en benoemen. En leer hoe je vlinders in jouw tuin krijgt.
KNNV afdeling Deventer organiseert deze cursus in samenwerking met Jaarrond Tuintelling en de Vlinderstichting.
Na deze minicursus kun je succesvol meedoen met de Nationale Vlindertelling van 27 juli - 5 augustus 2018.

KNNV afdeling Deventer
Bijeenkomst:
woensdag 25 juli 2018, vanaf 19.30 tot 20.30. Locatie: Almenseweg 27, 7211 MD, Eefde
Excursie:
donderdag 26 juli, 13.00 tot 14.00 uur. Locatie: Almenseweg 27, Eefde.
Aansluitend kunnen de deelnemers mee met de publieksexcursie van het IVN, startend op de hoek van Reeverdijk en Elzerdijk.

Voor de cursus wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Contactpersoon en cursusleider:
Klaske ten Grotenhuis, ktengrotenhuis@kpnmail.nl