KNNV minicursus dagvlinders herkennen

Welke vlinders zie je in jouw tuin? Is die vrolijke fladderaar een Koolwitje, Citroenvlinder of Atalanta? Als je erop gaat letten, zie je steeds meer en kun je de vlinders herkennen en een naam geven.

KNNV afdeling Assen organiseert een minicursus 'Dagvlinders herkennen'. Leer in één avond en één excursie hoe je tuinvlinders kunt herkennen en hoe je vlinders in jouw tuin krijgt. Deze cursus wordt in samenwerking met Jaarrond Tuintelling en de Vlinderstichting georganiseerd.
Na deze minicursus kun je succesvol meedoen met de Nationale Vlindertelling van 6 juli - 28 juli 2019.

KNNV afdeling Assen
Bijeenkomst:
donderdag 11 juli 2019, van 19.30 tot 22.00 uur. Locatie: Duurzaamheidscentrum Assen, Bosrand 2, 9401 SL Assen
Excursie:
zaterdag 13 juli, 11.00 - 13.00 uur.
Kosten: €10,00 voor niet leden, €5,00 voor leden van KNNV en IVN. Inclusief vlinderherkenningskaart. Graag contant betalen bij aanvang van de cursus.

Contactpersoon en cursusleider:
Kai.waterreus@knnv.nl