KNNV minicursus dagvlinders herkennen

Welke vlinders zie je in jouw tuin? Is die vrolijke fladderaar een Koolwitje, Citroenvlinder of Atalanta? Als je erop gaat letten, zie je steeds meer en kun je de vlinders herkennen en een naam geven.

KNNV afdeling Deventer organiseert een minicursus 'Dagvlinders herkennen'. Leer in één avond en één excursie hoe je tuinvlinders kunt herkennen en hoe je vlinders in jouw tuin krijgt. Deze cursus wordt in samenwerking met Jaarrond Tuintelling en de Vlinderstichting georganiseerd.
Na deze minicursus kun je succesvol meedoen met de Nationale Vlindertelling van 6 juli - 28 juli 2019.

KNNV afdeling Deventer
Bijeenkomst:
zaterdag 15 juni, 11.00 tot 13.00 uur. Locatie: Milieueducatief centrum De Ulebelt, Maatmansweg 3, 7425 NC Deventer
Excursie:
zaterdag 22 juni, Tijd in overleg met de deelnemers. Locatie: Milieueducatief centrum De Ulebelt, Deventer
Kosten:
€7, 00 voor leden van IVN en KNNV, €9,00 voor niet leden