KNNV minicursus dagvlinders herkennen

Welke vlinders zie je in jouw tuin? Is die vrolijke fladderaar een Koolwitje, Citroenvlinder of Atalanta? Als je erop gaat letten, zie je steeds meer en kun je de vlinders herkennen en een naam geven.

KNNV afdeling Drechtsteden organiseert een minicursus 'Dagvlinders herkennen'. Leer in één avond en één excursie hoe je tuinvlinders kunt herkennen en hoe je vlinders in jouw tuin krijgt. Deze cursus wordt in samenwerking met Jaarrond Tuintelling en de Vlinderstichting georganiseerd.
Na deze minicursus kun je succesvol meedoen met de Nationale Vlindertelling van 6 juli - 28 juli 2019.

KNNV afdeling Drechtsteden
Bijeenkomst: woensdag 26 juni 2019, 20.00 tot 20.00 uur. Locatie: Natuur en Milieu Centrum “Weizigt “ , Van Baerleplantsoen 30, 3314 BH Dordrecht
Excursie: zaterdag 29 juni 2019, vanaf 13.00 uur. Locatie: wordt in overleg bepaald

Kosten: € 10,00 voor niet-leden, inclusief vlinderherkenningskaart.
€5,00 voor leden van de KNNV, inclusief vlinderherkenningskaart

Contactpersoon: Hein Ruiter, secretaris@drechtsteden.knnv.nl