KNNV minicursus dagvlinders herkennen

Welke vlinders zie je in jouw tuin? Is die vrolijke fladderaar een Koolwitje, Citroenvlinder of Atalanta? Als je erop gaat letten, zie je steeds meer en kun je de vlinders herkennen en een naam geven.

KNNV afdeling Oost Groningen organiseert een minicursus 'Dagvlinders herkennen'. Leer in één avond en één excursie hoe je tuinvlinders kunt herkennen en hoe je vlinders in jouw tuin krijgt. Deze cursus wordt in samenwerking met Jaarrond Tuintelling en de Vlinderstichting georganiseerd.
Na deze minicursus kun je succesvol meedoen met de Nationale Vlindertelling van 6 juli - 28 juli 2019.

KNNV afdeling Oost-Groningen
Bijeenkomst:
donderdag 20 juni, 19.30 - 22.00. Locatie: museumgemaal “De Hoogte”, De Streep 19 in Nieuwolda.
Excursie:
zaterdag 29 juni of zondag 30 juni 2019, van 13.00 tot 15.00 uur. Locatie wordt nader bepaald op de cursusavond.
Kosten:
Leden van de natuurverenigingen betalen € 5,-, niet-leden € 9,-. Inclusief een fraaie vlinderherkenningskaart. Graag contact betalen.

Contactpersoon:
Aart Jan Langbroek, secretaris@oost-groningen.knnv.nl