KNNV minicursus dagvlinders herkennen

Welke vlinders zie je in jouw tuin? Is die vrolijke fladderaar een Koolwitje, Citroenvlinder of Atalanta? Als je erop gaat letten, zie je steeds meer en kun je de vlinders herkennen en een naam geven.

KNNV afdeling Noordwest Veluwe organiseert op 17 juli 2018 een minicursus 'Dagvlinders herkennen'. Leer in één avond en één excursie hoe je tuinvlinders kunt herkennen en benoemen. En leer hoe je vlinders in jouw tuin krijgt.
KNNV afdeling Noordwest Veluwe organiseert deze cursus in samenwerking met Jaarrond Tuintelling en de Vlinderstichting.
Na deze minicursus kun je succesvol meedoen met de Nationale Vlindertelling van 27 juli - 5 augustus 2018.

KNNV afdeling Noordwest Veluwe
Bijeenkomst:
dinsdag 17 juli 2018, vanaf 20.00 tot 22.00. Locatie: Centrum voor erfgoed, natuur en milieu het Pakhuis, Molenaarsplein 24 in Ermelo.
Excursie:
zaterdag 21 juli, 13.00 tot 16.00 uur. Locatie: wordt nader bepaald

Voor de cursus wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Contactpersoon:
Volkert Bakker, voorzitter@noordwestveluwe.knnv.nl