De KNNV Moeraswerkgroep is een werkgroep van de KNNV. Van de leden van de Moeraswerkgroep wordt verwacht dat zij ook lid zijn van de KNNV.
Door een lichte bestuursstructuur en een grote mate van zelfwerkzaamheid zijn de kosten van het lidmaatschap van de Moeraswerkgroep bijzonder laag: 10 Euro per jaar.

Aanmelden als lid van de Moeraswerkgroep kan door het bedrag van 10 Euro over te maken op rekening NL12TRIO0197719384, t.n.v. Kai Waterreus te Gasselternijveen.
Stuur ons tegelijkertijd een e-mail met daarin jouw volledige adres.
Zodra we dat mailtje hebben ontvangen krijg je daarvan bericht en kun je deelnemen aan de exursies.

De communicatie naar en tussen de leden verloopt vrijwel geheel via e-mail en internet.
Jaarlijks maken we het excursieprogramma rond februari bekend op onze site en via een eenvoudige brochure.

Het adres van het secretariaat is
KNNV Moeraswerkgroep
T.a.v. secretaris Kai Waterreus
Gasselterweg 28
9514 BL Gasselternijveen
E-mail: kai waterreus

Op deze pagina is onze privacyverklaring te vinden.

Hier aanmelden