Het programma voor 2019

Lees ook de aanvullende informatie onder aan de lijstt

datum

tjd

km-hok

locatie

Verzamelen bij:

21-sep

Benthuizerplas proj. gemeente

Bruggetje Vestingpad nabij Mercatorschans

5-okt

wijktuin Rokkeveen

Spectrumsingel 50

19-okt

brug tussen Velddreef Akkerdreef

Aanvullende informatie

1. Voor alle plantenzoektochten geldt: kom op de fiets omdat het verzamelpunt en de te bezoeken gebieden niet altijd op loopafstand van elkaar liggen.
  2. Ook niet plantenwerkgroepleden die een of meerdere keren mee wil doen zijn weer van harte welkom. Opgave van tevoren is niet noodzakelijk.
  3. Ook al zijn we met weinigen, de tocht gaat in principe altijd door. Bij regen een paraplu meenemen.
  4. Op de avonden gaan we door tot 21.00 à 22.00 uur, afhankelijk van het enthousiasme van de deelnemers.
  5. De plantenavonden/ochtenden zullen allemaal afzonderlijk per E-mail vooraf aangekondigd worden. Leden van de PWG wordt verzocht daarop te reageren met de mededeling of men al dan niet aanwezig is. Dit voorkomt onaangename verrassingen en tevens ontstaat zo de mogelijkheid om in te spelen op actuele situaties buiten.