ActiviteitenToon alle activiteiten »

Van harte welkom op onze site
Wij laten u hier zien wat er binnen de afdeling Oost-Achterhoek leeft.
De informatie zoals die verstrekt wordt via ons afdelingsblad "Gagea" zal ook op deze internetsite te vinden zijn. De "Gagea" verschijnt vier maal per jaar en bevat o.a. informatie over lezingen, excursies en beheerwerkdagen.

Bij Activiteiten staan de actuele zaken en in het Archief de Gagea's van de laatste jaren.

De excursies welke betrekking hebben op natuurbeheer, laten u de handen uit de mouwen steken. Onder leiding van ervaren leden, wordt onderhoud gepleegd aan diverse gebieden, hetgeen tot nu toe positieve resultaten heeft opgeleverd. Planten welke met uitsterven bedreigd waren op enkele locaties, vermeerderen zich nu langzaam weer.

Deze excursies lenen zich uitstekend voor een maatschappelijke stage.

Als U geen lid bent van onze vereniging bent u ook van harte uitgenodigd om deel te nemen aan onze excursies en lezingen.
Buitengebeuren toont o.a de data waarop diverse activiteiten plaatsvinden. U vindt er de gegevens uit de laatste Gagea. Ook staan hier de data van alle evenementen welke door de KNNV en IVN gezamenlijk worden georganiseerd.

Veel plezier op onze site.

Algemeen Nut Beogende Instelling.

Kijk ook eens op onze facebook pagina klik hier