1969-2019 vijftig jaar KNNV afdeling Stichts-Hollandse Polderland

Januari 2019 is het 50 jaar geleden dat de KNNV afdeling Stichts-Hollandse Polderland werd opgericht.

In dit jubileumjaar organiseren wij diverse leuke activiteiten voor onze leden en huisgenootleden.

Zondag 14 juli Vaarexcursie Biesbosch,

Zaterdag 14 september Jubileumdag met eerst een excursie in het Brediuspark en aansluitend in NME centrum InBredius een gezamenlijke maaltijd met eten uit de "pluk- en moestuin” van het landgoed, grotendeels verzorgd door eigen leden.

KNNV jubileum-fototentoonstelling in 2019.

Vanaf eind september (Oogstfeest 2019) t/m eind december 2019 komt in NME Centrum InBredius een fototentoonstelling over 50 jaar KNNV. Wij vragen onze leden om hiervoor foto’s in te sturen.
Waarom meedoen? Omdat wij denken dat er veel fotografen onder ons zijn die mooie foto’s maken.
Ieder KNNV-lid mag één of meerder foto’s insturen. De foto moet digitaal aangeleverd worden en minimaal 3MB zijn en moet geprint kunnen worden op het formaat 20x30 cm. Een aantal KNNV-leden beoordeelt of de ingeleverde foto voldoet aan de eisen voor de expositie en maakt de keuze welke foto’s gebruikt gaan worden. Wij streven ernaar om 50 foto’s te kunnen exposeren.

Aanmelden, inleveren en informatie kan door een e-mail te sturen naar: Ank van Brakel, n.h.secretaris@woerden.knnv.nl

Doe mee. Samen maken we een mooie KNNV-fototentoonstelling.