Adder. Foto: Jan MarbusDe KNNV heeft een ruim assortiment aan goede en bruikbare tweedehands boeken, zoals onder andere naslagwerken en veldgidsen. Ook hebben we veel tweedehands Wetenschappelijke Mededelingen (WM).

Deze collectie hebben we te danken aan leden -of hun erfgenamen- die hun boeken gratis ter beschikking stelden aan de KNNV. De opbrengst van de verkoop van deze boeken en WM komt volledig ten gunste van de KNNV.

Het assortiment wordt regelmatig aangevuld met nieuwe tweedehands boeken en WM. Als u op zoek bent naar een boek of WM, dan is het zeker zinvol om vaker het overzicht te doorzoeken.
U vindt hier de complete boekenlijst, en klik hier voor het overzicht met wetenschappelijke mededelingen.

In verband met een grote aanvoer van tweedehands boeken en het daarmee gepaard gaande ruimtegebrek is een aantal boeken stevig afgeprijsd!

Alle vermelde prijzen (hieronder, in de boekenlijst en in het WM-overzicht) zijn exclusief verzendkosten.

Bestellingen
De boeken en WM zijn te bestellen door te mailen of te schrijven naar:
Everd de Jongh
Parallelweg 11
5684 LT Best
e-mail: everd@home.nl

Laatst binnengekomen boeken
Een overzicht van de laatst binnengekomen boeken:

Voor meer informatie, en of Uw keuze uit onderstaande boeken nog leverbaar is, zoek het boek op
in de tweedehands database.

Weer veel nieuwe Wetenschappelijke Mededelingen!
WM
Het hoogseizoen van de paddestoelen ligt natuurlijk achter ons, maar de rest van het jaar geeft
vaak nog prachtige vruchtlichamen. Er zijn nu 21 tweedehands boeken over paddestoelen in voorraad.
Daarbij wil ik U opmerkzaam maken op onderstaand, bijzonder werk, waarin ook mossen vermeld zijn.
Weliswaar uit 1983 maar weinig gebruikt.
Fungi
Een Determinatietabel voor amfibieën en reptielen is nooit weg,
Amfibien en reptielen
Voor de plantenzoekers die nog moeite hebben met namen, heb ik 5 pillen met meer dan 1100
bladzijden van verschillende drukken. Geen gloednieuwe exemplaren maar zeker bruikbaar.
Zo’n boek is wel 19 bij 14 bij 6 cm.
Flora-oud
Voor de libellenzoekers die geen lid zijn van Nederlandse Vereniging voor libellenstudie,
zijn er een tien tal publicaties van deze vereniging.
Libellen