Wat heeft de KNNV afdeling Wageningen en Omstreken u te bieden?
link to information on KNNV in english
Klik hier wanneer u per e-mail wilt worden geattendeeerd op de activiteiten van de KNNV afdeling Wageningen en Omstreken

Aan alle KNNV-ers:

Na de overheidsaankondiging van 31 maart dat de Corona-maatregelen nog weken verlengd worden, vervallen vanzelfsprekend ook al onze geagendeerde KNNV-activiteiten tot tenminste eind april en naar verwachting ook voor een ruime periode daarna. We hopen wel dat na de zomervakantie weer ruimte komt voor onze activiteiten. Zo hebben we de Algemene Leden Vergadering van 2020 daarom vooralsnog verplaatst naar woensdag 16 september 2020 om 19:30 uur in de Bevrijdingskerk.

Als je naleest in de Urtica wat er allemaal op onze knnv-agenda staat in dit voorjaar, dat word je weer heel enthousiast. En als je beseft dat dit allemaal niet doorgaat door de Coronacrisis, dan stemt dat wel heel treurig. Maar het voorjaar zelf gaat wel door, en gelukkig kunnen we daar van nog steeds, individueel, genieten. Als wij, alle knnv-leden,  met elkaar die lentegenoegens delen, stemt dat toch weer vreugdevol. Ik stel voor dat wij daarmee de komende Urtica en af en toe een nieuwsbrief vullen.

Dit is dus een uitnodiging aan onze leden om hun lente-ervaringen te delen als kopij voor de Urtica. We hebben nog tijd tot de deadline voor de eerstvolgende Urtica op 1 mei 2020.

Wij wensen u ondanks alles veel voorjaarsgenoegens!

Pieter Oomen & Janneke Hoekstra
(Aftredende & beoogde voorzitter)

Aanbieding Inventarisatierapport Laag Wolfheze

Vrijdag 11 juli 2020 is het rapport van de inventaristie van Laag Wolfheze officieel aangeboden aan de wethouder van de gemeente Renkum in Oosterbeek. Via deze link is het Rapport te raadpegen.

Kijk hier voor onze volledige agenda!