ActiviteitenToon alle activiteiten »

De website is per 4 mei 2018 bijgewerkt.

Afdelingsnieuws

Algemeen nieuws
De Plantenwerkgroep heeft vrijdag 13 april haar zomerprogramma 2018 samengesteld. Voor 31 augustus is nog geen activiteit ingepland. Te zijner tijd zal worden bekend gemaakt wat dan de activiteit zal zijn. De eerstkomende activiteit is op 11 mei. Dan wordt een bezoek gebracht aan de Heemtuin te Zaandam. Iedere activiteit start om 19.00 uur. Alleen de dagexcursies hebben een afwijkende starttijd. Voor deze excursies zal u over de starttijd alsmede de verzamelplek nader worden geïnformeerd. Het volledige zomerprogramma is opgenomen onder het menu-item Ẃerkgroep Planten van de tab Vereniging (of druk op deze link).

De notulen van de Algemeen Ledenvergadering van 23 maart 2018 zijn te lezen door op deze link te drukken.

Groene internetlinks
De landelijke KNNV heeft de Nieuwsbrief van mei op haar website gepubliceerd. Via deze link kunt u direct naar die nieuwsbrief

De KNNV werkt samen met de VOFF aan het project Signalering Exoten van het Team Invasieve Exoten van het Ministerie van EZ en de NVWA (Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit). Waarnemers spelen een belangrijke rol in het veld als het gaat om het signaleren van potentieel invasieve exoten. Lees verder via deze link nieuwsbrief 23 over het project: “Kijk op Exoten”.

De groene academie organiseert cursussen en vrijwilligerswerk. De laatste nieuwsbrief van deze academie is via deze link te lezen.

Klik op deze link en u wordt direct verbonden met het facebookstartpagina van onze afdeling.

Lid worden van KNNV Zaanstreek-Waterland voor slechts € 2,50 per maand