ActiviteitenToon alle activiteiten »

De website is per 1 oktober 2019 bijgewerkt.

Afdelingsnieuws
De werkgroep Kooiakkers vraagt uw aandacht voor het onderhoud van de natuur. In dit geval voor het beheer van de natuur op het terrein van de Kooiakkers. lees daar toe het  nieuwsitem hierboven met als aanhef: Hallo natuurliefhebber..

Plantenwerkgroep
Onlangs heeft de Plantenwerkgroep haar winterprogramma opgesteld. Bijna iedere 2 weken zal de werkgroep bijeenkomen om te determineren of te luisteren naar een lezing. Bent u niet lid van de werkgroep maar wilt u toch eens een keer meedoen, kom gerust. Houd de bijeenkomsten in de gaten onder het kopje Activiteiten.


Nachtvlinderen Kooiakkers
Belangrijk. Tot nader order gaan de nachtvlinder avonden op de Kooiakkers niet door. De auto's die bij de Kooiakkers geparkeerd staan kunnen een parkeerboete krijgen. Het bestuur is momenteel bezig een acceptabele oplossing te vinden voor dit parkeerprobleem. Het nachtvlinderen gaat vanaf nu plaatsvinden in de tuin van Nico.

Kijk op Exoten
De KNNV heeft digitale nieuwsbrief "Kijk op Exoten" nummer 26 januari 2019 o
nlangs uitgebracht. Lees dit nummer via deze link. Daarbij heeft Ravon ook een overzicht in Exel toegevoegd van de (invasieve) exoten. Klik op deze link voor dat overzicht.
U kunt zich abonneren op de Exoten-nieuwsbrief via: www.ravon.nl/nieuwsbriefexoten. Kijk op Exoten wordt dan automatisch toegezonden.

Groene internetlinks
De landelijke KNNV heeft de KNNV Nieuwsbrief oktober 2019 op haar website gepubliceerd. Via deze link kunt u direct naar die nieuwsbrief.

Voor allen die in de flora van Nederland is geïnteresseerd wordt aangeraden eens op de website Flora van Nederland rond te neuzen. Druk op deze link om die website te bezoeken.

Facebook
Klik op deze link en u wordt direct verbonden met de facebookstartpagina van onze afdeling.

Lid worden van KNNV Zaanstreek-Waterland voor slechts € 2,50 per maand 

Vlinderwerkgroep

Deel deze pagina