ActiviteitenToon alle activiteiten »

De website is per 7 februari 2019 bijgewerkt.

Afdelingsnieuws

Kwartaalbericht
Het eerste kwartaalbericht van 2019 is u weer verzonden. Dit  kwartaalbericht is ook te vinden in het menu Vereniging onder item Kwartaalberichten. Tevens treft u daar ook de kwartaalberichten van 2018 aan.

Kijk op Exoten
De KNNV heeft digitale nieuwsbrief "Kijk op Exoten" nummer 26 januari 2019 o
nlangs uitgebracht. Lees dit nummer via deze link. Daarbij heeft Ravon ook een overzicht in Exel toegevoegd van de (invasieve) exoten. Klik op deze link voor dat overzicht.
U kunt zich abonneren op de Exoten-nieuwsbrief via: www.ravon.nl/nieuwsbriefexoten. Kijk op Exoten wordt dan automatisch toegezonden.

Invoering AVG
Op vrijdag 25 mei is de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Deze wet geldt ook voor de KNNV alsmede de KNNV-afdelingen. Ieder nieuw lid wordt via de aanmelding gewezen op de Privacyverklaring van de KNNV. Deze verlaring geeft ook een uitleg over de bescherming van uw gegevens. Wilt u ook die verklaring lezen toets dan op deze link

Groene internetlinks
De landelijke KNNV heeft de KNNV Nieuwsbrief februari 2019 op haar website gepubliceerd. Via deze link kunt u direct naar die nieuwsbrief.

De groene academie organiseert cursussen en vrijwilligerswerk. De laatste nieuwsbrief van deze academie is via deze link te lezen.

Facebook
Klik op deze link en u wordt direct verbonden met de facebookstartpagina van onze afdeling.

Lid worden van KNNV Zaanstreek-Waterland voor slechts € 2,50 per maand 

Vlinderwerkgroep

Deel deze pagina