ActiviteitenToon alle activiteiten »

De website is per 14 april 2019 bijgewerkt.

Afdelingsnieuw

Overlijden Loek
Bijna een niet te bevatten doch helaas wel te verwachten nieuws bereikte ons afgelopen vrijdag 29 maart. Maandagavond 25 maart nam Loek van Vlaanderen afscheid van het leven. Een ieder die Loek kent weet wat voor een gedreven man hij was. Alles wat de natuur aanging, ging Loek in het veelvoud aan. Een groot verlies. Wij wensen familie en naasten veel sterkte komende tijd.

Herstemming notulen
Afgelopen vrijdag 29 maart 2019 zijn de gewijzigde notulen nogmaals ter stemming gebracht. Met overduidelijke meerderheid van stemmen zijn de notulen goedgekeurd.

Kijk op Exoten
De KNNV heeft digitale nieuwsbrief "Kijk op Exoten" nummer 26 januari 2019 o
nlangs uitgebracht. Lees dit nummer via deze link. Daarbij heeft Ravon ook een overzicht in Exel toegevoegd van de (invasieve) exoten. Klik op deze link voor dat overzicht.
U kunt zich abonneren op de Exoten-nieuwsbrief via: www.ravon.nl/nieuwsbriefexoten. Kijk op Exoten wordt dan automatisch toegezonden.

Groene internetlinks
De landelijke KNNV heeft de KNNV Nieuwsbrief April 2019 op haar website gepubliceerd. Via deze link kunt u direct naar die nieuwsbrief.

De groene academie organiseert cursussen en vrijwilligerswerk. De laatste nieuwsbrief van deze academie is via deze link te lezen.

Facebook
Klik op deze link en u wordt direct verbonden met de facebookstartpagina van onze afdeling.

Lid worden van KNNV Zaanstreek-Waterland voor slechts € 2,50 per maand 

Vlinderwerkgroep

Deel deze pagina