De website is per 11 mei 2020 bijgewerkt.

Afdelingsnieuws

Een koninklijke onderscheiding
Onze voorzitter Ton Smit is benoemd tot Lid in de orde van Oranje Nassau. Hierbij feliciteren wij hem met deze geweldige en zeer verdiende onderscheiding. Vanwege het Coronavirus zal het lintje op een later tijdstip worden uitgereikt.

Voorlopige schorsing alle werkgroepacitiviteiten.
Helaas kunnen we nog geen activiteiten vanwege dat virus gezamenlijk ondernemen. Blijf indien mogelijk onderwijl rondkijken en geef waarnemingen bijvoorbeeld door op waarneming.nl. Alle Zaanse waarnemingen zijn eenvoudig in te zien via https://zaanstreek.waarneming.nl/. Ook zou je een overzicht kunnen maken zoals een soortenlijst van je directe omgeving, het kilometerhok van je woonplek, of meedoen met het stoepplantjes onderzoek van Hortus Leiden. Zodra er duidelijkheid komt, kijken we of we weer wat kunnen plannen.

De Algemene Jaarvergadering
De Algemene Jaarvergadering van onze KNNV afdeling van 13 maart is geannuleerd in verband met de Corona uitbraak. Een nieuwe datum wordt geselecteerd zodra de Corona epidemie voorbij is. U zult hiervan per mail dan wel brief op de hoogte worden gesteld van de nieuwe datum. Ook zal die nieuwe datum op de website worden vermeld. Wel kunt u de documenten blijven lezen die betrekking hebben op deze vergadering.
Uitnodiging jaarvergadering 2020,
Financieel overzicht 2019 en Begroting 2020,
Notulen Algemene ledenvergadering 22-03-2019,

Notulen extra Algemene ledenvergadering 29-03-2019 en
Het Jaarverslag 2019 KNNV afd. Zaanstreek-Waterland.

Groene internetlinks
De landelijke KNNV heeft de Nieuwsbrief van april op haar website gepubliceerd. Via deze link kunt u direct die nieuwsbrief raadplegen.
Voor allen die in de flora van Nederland is geïnteresseerd wordt aangeraden eens op de website Flora van Nederland rond te neuzen. Druk op deze link om die website te bezoeken.
Ravon is een organisatie die zich richt op de bescherming van amfibieen, reptielen en vissen. De website van Ravon kan worden geraadpleegd door het activeren van deze link:www.ravon.nl.

Klik op deze link en u wordt direct verbonden met de facebookstartpagina van onze afdeling.

Lid worden van KNNV Zaanstreek-Waterland voor slechts € 2,50 per maand