ActiviteitenToon alle activiteiten »

De website is per 17 september 2018 bijgewerkt.

Afdelingsnieuws

Winterprogramma Plantenwerkgroep
D
e Plantenwerkgroep heeft het eerste deel van het winterprogramma (loopt tot eind 2018) opgesteld. Dit programma is te lezen in het menu-item "Werkgroep Planten"  van het hoofdmenu Vereniging.

Invoering AVG
Op vrijdag 25 mei is de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Deze wet geldt ook voor de KNNV alsmede de KNNV-afdelingen. Ieder nieuw lid wordt via de aanmelding gewezen op de Privacyverklaring van de KNNV. Deze verlaring geeft ook een uitleg over de bescherming van uw gegevens. Wilt u ook die verklaring lezen toets dan op deze link

Groene internetlinks
De landelijke KNNV heeft de Nieuwsbrief van augustus op haar website gepubliceerd. Via deze link kunt u direct naar die nieuwsbrief.

De groene academie organiseert cursussen en vrijwilligerswerk. De laatste nieuwsbrief van deze academie is via deze link te lezen.

Klik op deze link en u wordt direct verbonden met de facebookstartpagina van onze afdeling.

Lid worden van KNNV Zaanstreek-Waterland voor slechts € 2,50 per maand