ActiviteitenToon alle activiteiten »

De website is per 29 november 2018 bijgewerkt.

Afdelingsnieuws

Kwartaalbericht nummer 2
Onlangs is het kwartaalbericht nummer 2 uitgebracht. Dit bericht heeft betrekking op het 3e kwartaal 2018 en zal per email of per post naar de leden worden verzonden.

Kijk op Exoten
De KNNV heeft digitale nieuwsbrief "Kijk op Exoten" nummer 25 o
nlangs uitgebracht. Lees dit nummer via deze link. Daarbij heeft Ravon ook een overzicht in Exel toegevoegd van de (invasieve) exoten. Klik op deze link voor dat overzicht.
U kunt zich abonneren op de Exoten-nieuwsbrief via: www.ravon.nl/nieuwsbriefexoten. Kijk op Exoten wordt dan automatisch toegezonden.

Invoering AVG
Op vrijdag 25 mei is de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Deze wet geldt ook voor de KNNV alsmede de KNNV-afdelingen. Ieder nieuw lid wordt via de aanmelding gewezen op de Privacyverklaring van de KNNV. Deze verlaring geeft ook een uitleg over de bescherming van uw gegevens. Wilt u ook die verklaring lezen toets dan op deze link

Groene internetlinks
De landelijke KNNV heeft de KNNV Nieuwsbrief December op haar website gepubliceerd. Via deze link kunt u direct naar die nieuwsbrief.

De groene academie organiseert cursussen en vrijwilligerswerk. De laatste nieuwsbrief van deze academie is via deze link te lezen.

Facebook
Klik op deze link en u wordt direct verbonden met de facebookstartpagina van onze afdeling.

Lid worden van KNNV Zaanstreek-Waterland voor slechts € 2,50 per maand 

Vlinderwerkgroep

Deel deze pagina